Missioteltta

Missioteltta on lähetystyön ytimessä ja se on paras kohtaamispaikka kaiken ikäisille ihmisille. Tervetuloa kuulemaan lähetystyön ajankohtaisista teemoista, joita ovat mm. Euroopan seurakunnanistutustyö sekä Afrikan ja Aasian raamattukoulutyö. Lisäksi meillä on mukana lähettejä, jotka työskentelevät maailman pahimmissa kriisipesäkkeissä. Lähi-idän työssä yksi hienoimmista asioista on se, miten paljon muslimeja tulee uskoon. Tänäkin vuonna Fida Second Hand laittaa parastaan, joten tervetuloa ostoksille.

AVOINNA:

TO 14-22
PE 10-22
LA 10-22

 
 
 
avainmedia logo.jpg

Avainmedia Lähetysjärjestö ry on jälleen mukana juhannuskonferenssissa kertomassa medialähetystyön kuulumisia.

Missioteltassa Avainmedian osastolla voi esittää kysymyksiä ja keskustella työntekijöiden kanssa, joilla on asiantuntemusta ja pitkä kokemus työstä arabi- ja muslimimaissa, Israelissa, Venäjällä ja Kiinassa.

Tule tapaamaan avainmedialaisia ja saat kuulla mielenkiintoisia ja rohkaisevia lähetysuutisia. Evankeliumi leviää nyt ennennäkemättömällä tavalla ja vauhdilla kaikkialla ja erityisesti ns. suljetuissa maissa. Evankeliumin menestymisen myötä monet joutuvat myös kohtaamaan vainoja. Vainoista ja vainottujen asemasta paikalla on kertomassa Susanna Kokkonen.

Paikalla on myös maahanmuuttajien parissa työskenteleviä ja Avainmedian kirjamyyntipisteestä voi hankkia edullisesti evankeliointi- ja opetuslapseutusmateriaalia eri kielillä.

Avainmedian kotimaan työn esittelypisteessä annetaan vinkkejä nykyaikaisista ja tehokkaaksi havaituista keinoista saavuttaa uskosta osattomia suomalaisia.  

Iloitaan yhdessä Jumalan ihmeistä ja toiminnasta eri puolilla maailmaa!

35500549605_f4a0b77672_o.jpg

 

 
 
hs ry.jpg

Hyvä Sanoma ry tuo Missiotelttaan kolme pääsektoriaan Evankelioinnin, Diakonian ja Koulutyön. Hyvä Sanoma ry:n isäntänä Missioteltassa toimii Marko Selkomaa ja pääteemana on ”Että seurakunta loistaisi”. Tarkempaa tietoa voi hakea esimerkiksi Evankelistapalvelun aluetyöstä, Kutsumuspolkukoulutuksesta ja vankilalähetystyöstä. Teltasta tavoittaa myös koulupastoreita, jotka ovat valmiita kertomaan työstään sekä seurakuntien ja koulujen välisen yhteistyön kehittämisestä. Asiantuntijaosaamista löytyy myös EU-ruokajakelusta, Kuurojen työstä, Näkövammaistyöstä ja kehitysvammatyöstä.

Hyvä Sanoma ry:n kumppaniosastoja Missioteltassa ovat  Jippii-missio ry,
joka tuottaa teltassa ohjelmaa myös lapsille sekä XEE-työ.
Kristittyjä motoristeja teltassa edustaa CMA.

 

Teltasta löytyy myös Aito Avioliitto -piste sekä Daniel Kolendan järjestön esittelypiste.

35333006892_0024ff0ff4_o.jpg