Talkoopisteen kuvaus

KYSELY ESIMIEHILLE

 
KÄSIKIRJA
Vastaa kysymyksiin lyhyesti, ytimekkäästi ja selkeästi, niin että jopa sellainen henkilö, joka ei ole koskaan nähnytkään talkoopistettäsi, ymmärtää mistä puhutaan. Jos työpisteelläsi on myös vuorovastaava niin kerro myös hänen tehtävänsä. (Suluissa esimerkkivastaus)
(Pullan myynti)
(Paistamme pullaa myyntiin sekä talkoolaisille. Myymme pullan lisäksi myös limppareita ja grandejä.)
(Talkoolaisia tarvitaan yhteensä 8 henkeä per vuoro, eli 16 henkeä/päivä. Työ soveltuu yli 12 vuotiaille, kotitaloustaidoista on hyötyä, suomen kieli ei ole välttämätön. ma-ti talkoolaisia riittää 3 valmistelu apuun ja ke&su pärjätään 6:lla hengellä.)
(Huhtikuusta lähtien käyn tarmossa 2 kertaa kuussa hyväksymässä talkoolaiset töihin. Kesäkuun alussa teen vuorolistat ja ilmoitan talkoolaisille heidän työpäivänsä Paistan kotona myös muutaman testierän ja parannan tarvittaessa reseptiä.)
(Saavun paikalle maanantaina ja ensimmäisen siivoan talkoolaisten kanssa talkoopisteen, jonka jälkeen asettelen tarvikkeet paikalleen ja haen tarvittavat tavarat keskusvarastolta. Jos hinnastoon tulee muutoksia, niin olen yhteyksissä hyvissä ajoin mainostoimistoon, jotta saavat tehtyä uudet kyltit ajoissa.)
(Ison Kirjan pääemännän kanssa sovimme määristä ja tuotteista helmi-maaliskuussa, jotka hän tilaa. Itse tuon reseptit sekä jotain pieniä leivonta tarvikkeita. )