Jippii-työssä lapset ovat mukana lähetystyössä

Jippii kuorolaisia large.jpg

Jippii-työn kehitys ja menestyminen on hieno osoitus Jumalan johdatuksesta sekä kuuliaisista palvelijoista, jotka ovat rohkeasti alkaneet toteuttaa Jumalalta saatua näkyä. Outi Rossi kertoo, että tänään on yli sata Jippii-kuoroa eri puolilla maata ja Jippii-laulujakin on yli sata. Kun tähän lisätään vielä sekin, että Jippii-lauluja on käännetty yli sadalle kielelle, niin voidaan varmasti todeta, että hanke on ollut Jumalasta. Vuonna 1998 käynnistynyt Jippii-lapsityö on saanut olla suureksi siunaukseksi niin lapsille kuin myös perheille ja kaikille, joiden elämää Jippii-laulut ovat saaneet koskettaa.

Visioteltassa saatiinkin kuulla todistuksia siitä, kuinka perheet ovat antautuneet lähetystyöhön, eikä lasten merkitystä ole unohdettu. Marika kertoi, miten hän sai olla tyttärensä kanssa Intiassa kääntämässä Jippii-lauluja paikalliselle kielelle. Hän totesi, miten valtava vaikutus rukouksella oli käännöstyössä. Nyt Marikan koko perhe on lähdössä Ugandaan. Jippii-kuoro ja kokousyleisö rukoili ja siunasi perhettä tulevaa lähetystyömatkaa varten.

Jippii-vanhempi Mervi Seinäjoelta todisti siitä, miten Jumala paransi hänet viime vuoden konferenssissa. Hänellä oli ollut viisi vuotta vakava välilevyn pullistuma selässä. Kivut olivat niin kovia, että Mervi ei kyennyt istumaan. Viime vuoden avajaisjuhlassa Jippii-kuoro lauloi ja Outi Rossi haastoi kuulijoita sitoutumaan ja lähtemään lähetystyöhön. Mervi rukoili mielessään, että Herra paranna minun selkäni, että voisin lähteä lähetystyöhön. Avajaisjuhlan päättyessä Mervi huomasi, että hän oli kyennyt istumaan tilaisuuden loppuun asti ja selkään ei sattunut yhtään. Mervi sai perua syyskuulle varatun leikkausajan ja selkä on ollut koko vuoden täysin terve. Perheen tytär kertoi, että nyt he ovat rukoilleet koko perheenä, että he pääsisivät lähtemään lähetystyöhön Israeliin.

 

Teksti: Jyrki Alanko

Kuva: Eero Haarala

Matias Villberg