Lastenjuhlat kokoavat perheitä ja lapsenmielisiä iloiseen menoon

48101570861_b385e83dfb_z.jpg

Torstain ensimmäisessä lastenjuhlassa matkattiin evankeliumijunalla kohti uusia seikkailuja. Teltta oli täynnä pientä ja suurempaa juhlijaa. Kangasniemeläiset Sirpa ja Tom Söderström juonsivat ja esittivät hauskaa näytelmää, jossa kaksi vuotta sitten nähty ”Jääkarhun junamatka” sai jatkoa. Musiikkitukena reippaissa lauluissa olivat kangasalalaiset muusikot.

48101623283_1d4c8b0824_z.jpg

Perjantain ja lauantain lastenjuhlat alkavat Teemateltassa klo 11 ja 16. Perjantaina vastuussa ovat ensin Ritva Salokanta ja iltapäivällä Katja Castillo. Lauantain molemmat lastenjuhlat ovat Markus Backroosin ja sunnuntaiaamun klo 11 lastenjuhla muskaritätien käsialaa.

Teksti: Saija Alanko

Kuvat: Eero Haarala

Jani Alanko