Konferenssin turvallisuus tiedottaa

Juhannuskonferenssissa palvelee suuri joukko turvallisuusala ammattilaisia, jotka tekevät arvokasta työtä konferenssin turvallisuuden eteen. Konferenssin tilannekeskus haluaa erityisesti muistuttaa muutamasta tärkeästä asiasta konferenssiyleisöä.

48101679547_bc9d29738a_z.jpg

Kaikissa hätätapauksissa tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Tämän lisäksi on erittäin tärkeää soittaa myös konferenssin omaan hätänumeroon, joka on 014 751 4412. Tähän numeroon soittamalla saadaan konferenssin oma pelastushenkilöstö mahdollisimman nopeasti paikalle. Tilannekeskuksen neuvonta palvelee ei kiireellisissä asioissa numerossa 040 361 3132.

Perheen lapsille on hyvä hakea henkilötietolappu, jossa on lapsen yhteystiedot. Näin huoltajastaan eksynyt lapsi saadaan mahdollisimman nopeasti palautettua huoltajalle. Näitä lappuja saa juhlakansliasta tai IK-opiston info-teltasta, joka sijaitsee juhlateltan läheisyydessä.

Metsäpalovaroituksen johdosta ainoa sallittu nuotiopaikka on ison rantasaunan nuotiokatoksessa. Mutteri-kioskin läheisyydessä olevalla uimarannalla on valvonta sekä teltta vaatteiden vaihtoa varten.

Teksti: Jyrki Alanko

Kuva: Eero Haarala

yleisökartta.jpg
Jani Alanko