Evankeliumi kulkee kahdella pyörällä

Suomessa toimii seitsemän kristillistä moottoripyöräkerhoa, joista yksi on CMA eli Christian Motorcyclists Association. Se on kansainvälinen kerho, jolla on toimintaa 40 maassa. Suomessa jäseniä on noin 70.

motoristijuttu2.jpg

- Tarkoituksenamme on evankeliumin vieminen lähetyskäskyn perusteella.  Moottoripyörällä pääsee hyvin kaikkeen maailmaan. Siten evankeliumi kulkee myös kahdella pyörällä, CMA:n Saarijärven osaston pressa Vesa Rautasaari kertoo.

CMA:n jäsenet käyvät moottoripyöräkisoissa ja -tapahtumissa kohtaamassa toisia motoristeja. Yhteisen kiinnostuksenkohteen vuoksi heillä on jo lähtökohtaisesti yhteinen kieli ja kunnioitus toisiaan kohtaan.

- Ei tarvitse olla motoristi. Kaikkia ihmisiä kiinnostaa jollain tavalla moottoripyörähomma, joka on hyvä avaus keskustelulle. Se on portti evankeliumille.

Yksi osa CMA:n työtä on vankiloissa tehtävä evankeliumin julistaminen.

- Tänä vuonna menemme kolmeen suljettuun vankilaan, mikä on sinänsä jo ihme. Kun kävimme Vaasan vankilassa, tilaisuuteen tuli 64 vankia 67:stä vangista.

CMA on tänä kesänä ensimmäistä kertaa Missioteltassa esittelemässä työtään ja toimintaperiaatteitaan.

- Haluaisimme saada rukoilijoita taaksemme. Toivomme, että ihmiset voisivat siunata työtämme, jotta se voisi tuoda satoa Jumalan aittoihin. Olemme omalla paikallamme kuuliaisella sydämellä. Herra on uskollinen ja siunaa.

Teksti: Heli Markkunen

Kuvat: Jarkko Laamanen

Jani Alanko