Teemateltassa nuorille aikuisille suunnattuja tilaisuuksia

Teemateltta palvelee eri ikäryhmiä kohdennetusti. Lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille on omat tilaisuutensa. Lisäksi englanninkieliset International Service -tilaisuudet ovat hieno lisä teemateltan tarjonnassa.

Nuorille aikuisille suunnattuja ajankohtaisia aiheita käsitteleviä teemafoorumeja järjestetään konferenssin teemateltassa to, pe ja la klo 18. – 18.50.

Torstaina 20.6. IK-opiston opettaja Matti Kankaanniemi opettaa aiheesta ”kristitty ja taloudenhoito”. Hän käsittelee erityisesti henkilökohtaista taloudenhoitoa, pohtien myös kymmenysten maksamiseen liittyviä kysymyksiä.

Perjantaina 21.6. IK-opiston Helsingin pisteen opettaja Sanna Urvas puhuu aiheesta ”Kristitty ja muun tyyppinen hengellisyys”. Hän pohtii sekä sitä mitä tarkoittaa olla Luojan luotuna Maailmassa että miten kohdata muun uskonnollisuuden hengellisyys käytännön arjessa.

Lauantaina 22.6. prof. Tapio Puolimatka opettaa ajankohtaisesta aiheesta ”Seksuaalivallankumous ja kristityt”. Hän käsittelee viime vuosikymmeninä tapahtunutta seksuaalivallankumousta kristittyjen näkökulmasta.

Musiikista vastaa torstaina Annukka Toimela & Bänd, perjantaina HALO316 ja lauantaina Tanja-Ilona. Teemafoorumien juontajina toimivat IK-opiston opiskelijat Erkka Juhaninmäki, Linda Järventausta ja Eveliina Rissanen.

Tervetuloa pohtimaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita!

Teksti: Samuel Aro-Panula ja Jyrki Alanko

Kuva: Jarkko Laamanen

Jani Alanko