Juhannuskonferenssissa palvelee joukko sielunhoitajia

Juhlateltan yhteydessä sijaitsevassa sielunhoidossa palvellaan konferenssivieraita läpi juhannuksen. Juhlateltan kokouksien alussa ja lopussa tiedotetaan sielunhoitomahdollisuudesta. Kokouksien yhteydessä olevan rukouspalvelun jälkeen voi vielä mennä keskustelemaan sielunhoitajan kanssa. Palvelemassa on kaksi sielunhoitotiimiä kerrallaan. Iltakokouksen aikana molemmat tiimit ovat keskustelemassa ja rukoilemassa kokousvieraiden puolesta. Konferenssin sielunhoidossa vuosia palvellut sielunhoitoterapeutti, pastori Päivi Kaila kokee työn omakseen:

-Ihmiset haluavat purkaa mieltään painavia asioita, ja jotkut käyvätkin juttelemassa asioistaan joka vuosi. Pyhän Hengen antamat armolahjat ovat tärkeänä apuna sielunhoidossa.  Ihmisiä on tullut uskoon, täyttynyt Pyhällä Hengellä ja parantunut. Olemme kokeneet, kuinka Jumala ohjaa ihmiset juuri heille sopivan sielunhoitajan luo. Olen nähnyt, miten Jumala koskettaa ihmisiä, ja heitä on ilo palvella.

Teksti ja kuva: Saija Alanko

Jani Alanko