Daniel Kolenda iltajuhlassa klo 19

Konferenssin pääpuhujaksi saapuu evankelista Daniel Kolenda Floridasta, Yhdysvalloista. Hän julistaa juhlateltan iltajuhlissa klo 19. Kolendan julistuksessa on evankeliumin sanoma voimakkaasti esillä. Torstaina on luvassa uskovien rohkaisua Jumalan sanalla ja Pyhän Hengen voimalla. Perjantaina aiheena on erityisesti rukouksella parantuminen ja lauantaina aiheena on Pyhä Henki. Daniel Kolenda on viidennen polven helluntaisaarnaaja ja maailmankuulun evankelista Reinhard Bonnken perustaman Christ for all Nations -järjestön (CfaN) pääjohtaja ja Bonnken työn jatkaja. Tulkkina tilaisuuksissa toimii Pekka Perho.

daniel_kolenda_5-705x470.jpg

Missioteltassa on mahdollista osallistua Kolendan tallennettuihin kokouksiin virtuaalilaseilla. Lasien avulla pääset mukaan keskelle voimakkaita herätyskokouksia Afrikassa.

 

Teksti: Jyrki Alanko

Jani Alanko