Konferenssitalkoissa iloista meininkiä.

-Me tullaan tänne siks, kun meillä on hauskaa! huikkasi  esimies Milka Peltomäki tapahtumakoordinaattori Leea Miettiselle.

48091010126_7eb840b4cf_z.jpg

Moni innokas talkoolainen on jo etukäteen ilmoittautunut juhannuskonferenssiin, mutta lisää tarvitaan vielä. Tervetuloa eri ikäiset talkoolaiset! Erityisesti perjantaina ja lauantaina tarvitaan molempina pari sataa uutta talkoolaista. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvitse, sillä juhlakanslian henkilökunta löytää kanssasi neuvotellen sinulle sopivan talkootyön.

Ilmoittautuminen talkoisiin on helppoa: tulet juhlakansliaan ja kerrot mahdollisuudestasi olla mukana reippaassa talkooporukassa. Kätevästi ilmoittautuminen käy myös osoitteessa www.juhannuskonferenssi.fi/talkoisiin. Soittamalla numeroon 040 853 2288 voit myös sopia talkootehtävästä ja työvuorosta. Lyhyemmästäkin, parin kolmen tunnin, työvuorosta on apua! Talkoolaisille tarjotaan mukava työporukka ja kuuden tunnin työpäivästä päivän ateriat ja saunomismahdollisuus. Kahdesta talkoopäivästä saat auto- ja telttapaikan konferenssin ajaksi tai vaihtoehtoisesti ryhmämajoituksen työpäivien välille sekä kuljetuksen majoitukseen.

Suurin tarve on tekijöistä ruuanjakopisteissä ja ruuanvalmistuksessa. Ilman lisäkäsiä ruokailun jonot kasvavat, kun jakopisteitä ei pystytä avaamaan riittävästi. Liikenteenohjauksessa lisätyövoima sujuvoittaa alueelle saapumista. Ensiapuun tarvitaan lisää sairaanhoitajia ja lääkäreitä päivystystehtäviin ja SiCafe pidetään auki, jos myyjiä saadaan lisää.

Tervetuloa palvelemaan Jumalaa ja juhlavieraita konferenssitalkoissa!

teksti ja kuvat: Saija Alanko

Jani Alanko