Puuhateltta palvelee konferenssin lapsiperheitä koko juhlien ajan. 

Puuhateltta palvelee konferenssin lapsiperheitä koko juhlien ajan.

Puuhateltta on jo vuosien ajan palvellut juhlille tulevia lapsiperheitä. Teltan toiminta-ajatus onkin helpottaa perheiden mukanaoloa juhlilla ja tuoda mielekästä tekemistä lapsille. 

 Teltan vastuutiimin pitkäaikaiset esimiehet Pirjo ja Timo Raunio ovat tänä vuonna vapaalla. Vastuun puuhateltan johtamisesta ovat ottaneet kolmen miehen porukka, joista saimme haastatteluun Tuomo Pollarin Kauhavalta. Pollarin kanssa vastuuta kantaa Olli Ruotsala ja Jussi Anttonen

Mustameri on lasten suosikki.

Mustameri on lasten suosikki.

 "Puuhateltta avautuu yleisölle torstaina klo 12.00 ja siitä eteenpäin normaalin aikataulun mukaan. Lastentilaisuuksien aikana puuhateltta on kiinni. Myös erittäin suosittu mustameri on avoinna heti alusta lähtien." Pollari hehkuttaa. 

 Uutuuksina tälle vuotta on saatu puuhateltan yhteyteen kaksi pomppulinnaa Keuruun kaupungin lahjoituksena ja keppihevosrata. Muutoinkin puuhaa ja aktiviteettia riittää varmasti kaikille. 

 Vapaaehtoisia puuhateltan toteutuksessa on tällä hetkellä reilu viisikymmentä. "Hyvä joukko porukkaa on saatu mukaan. Toki mukaan mahtuu vielä tekijöitä. Myös vanhemmat voivat ottaa vuoron puuhateltassa niin halutessaan ja siten helpottaa talkootaakkaa. Jokainen käsipari on tervetullut." Pollari kannustaa. 

 Tarkemmat infot puuhateltan aikatauluista löytyy konferenssin nettisivuilta.

https://www.juhannuskonferenssi.fi/palvelupisteet

Teksti ja kuvat Eero Haarala

Jani Alanko