Pastorien kahvitilaisuus torstaina klo 15 Isossa padassa

Pastorien kahvitus vuodelta 2017

Pastorien kahvitus vuodelta 2017

Perinteeksi muodostunut pastorien kahvitilaisuus järjestetään jälleen torstaina Iso Pata kahvilassa klo 15. Luvassa on mukava ja iloinen tapaaminen työntekijöiden kesken. Tapaamisessa saadaan kuulla tuoreet terveiset IK-opiston yhteistyökumppanin australialaisen Alphacrucis Collegen (AC) varajohtaja David Perryltä. Samuel Aro-Panula tulee kertomaan AC:n johtajan Stephen Fogartyn vierailusta 13.-14.9. IK-opiston Seminaarissa. Syksyn vierailun yhteydessä julkaistaan myös Aikamedian kustantama Fogartyn kirja, joka on suomennettu. Markku Tuppurainen puolestaan kertoo tulevien Seinäjoen syyspäivien kuulumisia sekä etukäteistietoja syyspäivistä. Lisäksi Suomen helluntaipastoreita tervehtii myös pastori Paul Burmasta (Myanmar).

Torstaina on myös senioripastorien ja -lähettien kahvitilaisuus Isossa Padassa klo 17.30 eli heti seniorijuhlan jälkeen. Mukana tässä kahvitilaisuudessa on mm. Timo Tikka ja Tapio Sopanen. IK-opisto toivottaa sydämellisesti tervetulleeksi kaikki pastorit, niin aktiivityössä olevat kuin senioritkin yhteiseen tapaamiseen!

 

Teksti: Jyrki Alanko

Kuva vuoden 2017 konferenssin arkistosta, kuvaaja: Jarkko Laamanen

Jani Alanko