Tervetuloa konferenssitalkoisiin

Juhlateltan valmisteluja

Juhlateltan valmisteluja

Juhannuskonferenssin vapaaehtoistyöläisten esimiehet ja vuorovastaavat kokoontuivat yhteiseen tapaamiseen tiistaina ja ovat valmiina vastaanottamaan tuhatpäisen talkooväen ja konferenssivieraat nauttimaan Juhannusjuhlista Keuruulla. Tapahtumakoordinaattori Leea Miettinen kannusti osanottajia välittämään hyvää asennetta koko konferenssiväelle ja kansliapäällikkö Ari Kattainen johti rukoukseen yli sata henkisen esimies ja vuorovastaava joukon, konferenssin puolesta:

-Anna Jumala siunaus tehtäviimme. Anna meistä heijastua Jumalan valtakunnan toimintakulttuuri. Anna meille palvelemisen ilmapiiri. Siunaa jokainen talkoolainen ja juhlavieras.

Kattainen myös muistutti kaikkia siitä, miten konferenssissa palvelevat talkoolaiset toimivat hyvän mielen lähettiläinä. Tapaamisen lopuksi, konferenssi-isäntä Marko Halttunen muistutti lähimmäisenrakkauden tärkeydestä palvelutehtävässä.

Vuosittain Juhannuskonferenssissa palvelee noin 1700 talkoolaista erilaisissa tehtävissä. Mikäli tahdot palvella konferenssin talkooväessä, ota yhteyttä juhlakansliaan.

 teksti: Saija Alanko

kuva: Eero Haarala

Jani Alanko