Mediatiedote kesäkuu

Juhannusjuhlat alkavat Keuruulla

Suomen helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssi starttaa huomenna keskiviikkona 19.6. IK-opiston alueella Keuruulla. Suomen suurimpiin kesäjuhliin kuuluvan tapahtuman teemana on tällä kertaa vain yksi sana: Jeesus, joka on kristillisen uskon ydin. Juhlille odotetaan viikon aikana lähes 30 000 kävijää ja noin 1700 talkoolaista.

Konferenssin pääpuhujavieras on Christ for All Nations -järjestön johtaja Daniel Kolenda Yhdysvalloista. Järjestö toimii maailmalla mm. ylikansoittuneiden ja köyhien Afrikan maiden hyväksi. Kolenda kertoo myös ajankohtaisia kokemuksiaan maallistuvan Euroopan tilanteesta. Kolendaa kuullaan konferenssin iltajuhlissa torstaista lauantaihin.

Juhannuskonferenssi tarjoaa runsaan ohjelmakattauksen eri-ikäisille konferenssivieraille alueen suurissa teltoissa lapsiperheitä unohtamatta. Ajankohtaisia aiheita, kuten monikulttuurisuutta, erilaisten uskontojen kohtaamista, rasismia ja seksuaalisuuteen liittyviä eettisiä kysymyksiä käsitelevät alan asiantuntijat eri teematilaisuuksissa. Runsaassa musiikkitarjonnassa löytyy jotakin joka makuun kirkkokonserteista trenditietoiseen nuorisomusiikkiin. Kansainvälisille vieraille ja maahanmuuttajille on myös englanninkielisiä tilaisuuksia. Lisäksi Juhlatelttaan on järjestetty tulkkauspalvelu monille kielille.

Kaikille avoimia tilaisuuksia voi seurata myös eri kristillisten mediakanavien kautta. Tapahtumapaikan lähialueella kuuluvan Radio Gospelin taajuudella 95,7Mhz, sekä Uskotv.fi sivuston välityksellä konferenssiin osallistuu suuri joukko ihmisiä niin läheltä, kuin maailman ääristä.

Konferenssin viralliseen kuvapankkiin, osoitteessa flickr.com/photos/isokirja/albums, tallentuu juhlien aikana valokuvia, jotka ovat julkaisuvapaita Juhannuskonferenssia koskevaa tiedotusta varten.

 Lisätiedot:

Marko Halttunen, konferenssi-isäntä

040 722 1821, marko.halttunen@isokirja.fi

Jani Alanko, konferenssin tiedottaja

050 511 7939, jani.alanko@minttu.net

Jani Alanko