Mediatiedote maaliskuu


MEDIATIEDOTE
Julkaisuvapaa alkaen 25.3.2019

 

JUHANNUSKONFERENSSIN 2019 TEEMANA ON JEESUS

Suomen helluntaiseurakuntien kesäjuhla, Juhannuskonferenssi, järjestetään jälleen tänä vuona Ison Kirjan alueella Keuruulla. Tapahtumaan odotetaan yhteensä lähes 30 000 kävijää. Juhannuksen teemana on tällä kertaa vain yksi sana: Jeesus.               

Jeesus-teema vie kristinuskon ytimeen. Ilman Jeesusta ei ole kristillistä uskoa. Konferenssiteemaa täydentää pienoisevankeliumiksi kutsuttu Raamatun jae Joh. 3:16: ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.” Konferenssitunnukseen onkin lisätty universaali rakkauden symboli, sydän. Jumalan sydän sykkii maailmalle.

Puhujavieraana evankelista Daniel Kolenda
Konferenssin kansainvälinen puhujavieras on evankelista Daniel Kolenda Yhdysvalloista. Kolenda on Christ for All Nations -järjestön johtaja, jonka toiminta on keskittynyt paljolti Afrikkaan. Hän on pitänyt jopa miljoonia ihmisiä tavoittavia evankelioimistapahtumia eri Afrikan maissa. Kolendan tilaisuuksissa on koettu myös karismaattisia ilmiöitä, kuten parantumisihmeitä. Kolendaa kuullaan Juhannuskonferenssin iltajuhlissa torstaista lauantaihin.

Juhannuskonferenssi tarjoaa monipuolisen ohjelmakattauksen eri-ikäisille konferenssivieraille. Erillisessä Teemateltassa on mukaansa tempaavia lastenjuhlia, varhaisnuorten tilaisuuksia sekä nuorten aikuisten teemafoorumeita ajankohtaisaiheista. Kansainvälisille konferenssivieraille ja maahanmuuttajille on myös englanninkielisiä tilaisuuksia. Lisäksi Juhlatelttaan on järjestetty tulkkauspalvelu monille kielille.

Tapahtumaan tarvitaan noin 1700 talkoolaista.  Konferenssin telttakaupungin rakentaminen alkaa noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.  Juhannuskonferenssi on kaikille avoin tapahtuma, jota voi seurata myös Radio Gospelissa sekä UskoTV:n kanavalla.

Lisätiedot:
Marko  Halttunen
konferenssi-isäntä
marko.halttunen@isokirja.fi
040  722  1821
www.juhannuskonferenssi.fi

Matias Villberg