Lastenjuhlassa viihtyy koko perhe

action.jpg

Lastenjuhlat ovat antoisia niin lapsille kuin aikuisillekin. Parhainta on nähdä lasten riemu. Tänä vuonna lastentilaisuuksista rakentuu eheä jatkumo, kun teemateltassa esitetään Korson helluntaiseurakunnan käsialaa oleva musiikkinäytelmä neljässä eri osassa. 

portailla.jpg

Vuonna 2015 ensimmäisen kerran Juhannuskonferenssissa vieraillut seikkailija Mäcbäckbones on täällä taas. Tänä juhannuksena hän yrittää ratkoa valtakunnan salaisuutta. Ensimmäisessä osassa Mäcbäckbones matkusti aikakoneella ajassa taaksepäin etsimään vihjeitä.  Hän haluaa löytää vastauksen kysymykseen, mitä Jeesus tarkoitti Isä meidän -rukouksen kohdalla  ”Tulkoon sinun valtakuntasi”.  Matkatovereina hänellä on Eetu ja Lumi. Aikakone vei heidät ensiksi Jerikoon, josta he saivat kolikon. Se muistutti heitä Laupiaan samarialaisen kertomuksen tavoin, että lähimmäisestä täytyy aina pitää huolta.

Kohta kahdeksanvuotiaalle Sofialle jäi musiikkinäytelmästä parhaiten mieleen laulut, jotka olivat hänelle tuttuja Jippii-kuorosta. Neljävuotias Helmi puolestaan muisti parhaiten aikakoneen. 

- Minun ei tule käytyä juuri muualla kuin lastenkokouksissa omien lasteni kanssa. Ne ovat minusta parhaita. On mukavaa nähdä lasten ilo ja innostus, Helmin äiti kertoo.

Teksti: Heli Markkunen

Kuvat: Joonatan Kuosmanen

Jani Alanko