Rukousteltassa rukoillaan Hengen kosketusta

kyltti.jpg

Rukousteltassa perjantain ensimmäisen tilaisuuden teemana oli ”Jeesus, maailman valo”. Juhannusaattona ja juhannuspäivänä teltan ohjelma jatkuu klo 11, 14, 15, ja klo 19. Kello 14 alkavissa tilaisuuksissa on rukousteltan puuhamiehen, Osmo Haaviston, puheenvuorot.

Perjantaina Haavisto puhuu kutsumuksesta ja lauantaina Jumalan toimintatavasta. Useassa tilaisuudessa keskitytään Pyhän Hengen toimintaan. Teltan viimeisessä tilaisuudessa lauantaina klo 19 aiheena on ”Jeesus parantaa”.

Puheessaan Anneli Lahikainen korosti, ettei Jeesus ole enää ristillä, vaan hän on ylösnoussut. Pyhää Henkeä ei tarvitse odottaa, vaan hän on keskellämme. Jeesus haluaa sytyttää Hengen palon kuiviin sydämiin. Rukousteltan tarkoitus onkin Lahikaisen mukaan lähettää Jumalan tulta ja liekkejä kuulijoiden mukana kotipaikkakunnille.

Perjantaina teltalla puhuvat Tapani Vesalainen, Raili Tanskanen, Matti Niemelä ja Jari Vahtera. Lauantaina uusia puhujia ovat Seppo Aapa ja Asko Pulkkinen. Tervetuloa kuuntelemaan innostavia puheita, laulamaan ja tietenkin rukoilemaan!

teksti ja kuvat: Saija Alanko

Jani Alanko