Kansanedustajan konferenssi

Pysäyttämätön

Pysäytin kansanedustaja Mika Niikon Missio-teltassa pikaisesti kysyäkseni, millä mielellä hän on tänä vuonna konferenssissa. Mika kertoi olevansa hyvällä mielellä, on ollut sitä jo vuodesta 1992 tultuaan vuotta aiemmin uskoon.

Mika lähettää terveisiä IK-opiston opettajille ja kertoo olevansa kiitollinen niistä 3 vuodesta, jotka hän opiskeli. Hän on tyytyväinen myös saamaansa suomen kielen opetukseen, joka tuolloin oli pakollinen aine. Täällä hän mielestään vasta oppi kirjoittamaan.

Kirjan kirjoittaminen toki on ollut kova puserrus, mutta sellainen on kuitenkin juuri ilmestynyt. Mika Niikko - Pysäyttämätön - on elämänkerta, jota Missio-teltassa on saatavilla.

Työstään Mika kertoo päällimäisenä ajatuksen siitä, että uskovien tulisi jatkaa rukousta lainsäätäjien puolesta. Viime aikoina Suomeen on syntynyt jopa uusia rukouspiirejä, joissa rukoillaan Suomen puolesta. Nyt jos koskaan pitäisi vaalia kristillistä arvomaailmaa niin kunta- kuin valtiotasollakin.

Teksti: Eija Saarenmaa

Jani Alanko