Jippii -kuoro starttasi vuoden 2018 Juhannuskonferenssin

Jippiikuoroa2.jpg

Juhannuskonferenssin avajaisjuhlassa musiikista vastasi 20 -vuotisjuhlavuottaan viettävää Jippii -kuoro. Kuorossa laulavat lapset olivat saapuneet Keuruulle ympäri Suomea toimivista paikallisista Jippii - kuoroista. Lava oli täyttynyt iloisista lapsista, jotka aloituslaulussaan julistivat valon voittavan pimeyden vallan.

Konferenssi isäntä Marko Halttunen toivotti juhlayleisön tervetulleeksi sekä Juhannuskonferenssiin, että Keuruulle jota kaupunki kutsuu "lapsiperheiden paratiisiksi". Kaupungin johtaja Hannu Mars omassa puheenvuorossaan toivotti juhlayleisölle valoisaa Juhannusjuhlaa.

Juhannuskonferenssissa panostetaan lasten ja nuorten ohjelmiin monipuolisella kattauksella. Ohjelma alkaa torstaina teemateltassa kello 16.00 lastenjuhlalla, jossa ohjelmavastuussa on Kokkolan helluntaiseurakunta. Teemateltassa järjestetään myös mielenkiintoisia foorumeja, joista ensimmäinen alkaa torstaina klo 18.00 #lifegoals. Puhumassa on Sara Saarela ja musiikissa JOONA & band. 

Teksti ja kuvat: Jani Alanko

 

Aurinkoista säätä avajaisjuhlan kynnyksellä

Aurinkoista säätä avajaisjuhlan kynnyksellä

Jani Alanko