11484 AIKA IK Juhannuskonferenssi 2019 header_V01.jpg
 

Juhannuskonferenssi
19.-23.6.2019


 

Yksi nimi, yksi yhteinen sydän

Iltajuhlassa koko konferenssiväki yhtenä perheenä
Juhlateltassa klo.19.00-21.30

 

#UnitedLife19

#UnitedLife19 on yläkouluikäisten oma konffa Juhannuskonferenssin sisällä! Luvassa mm. , kavereita ja omat tilaisuudet Teemateltassa klo 20-21.30.

 
 
 

Raamattutunnit

IK-opiston tuottamilla raamattutunneilla torstaista lauantaihin käsitellään systemaattisesti Joh. 3:16:n sanomaa eri näkökulmista: Jumalan rakkaus, Jeesus Jumalan Poika, ihmiskunta, usko, iankaikkisen elämän toivo. Juhlateltassa klo 14.00-15.00

 

TV-, netti- ja radiolähetykset

Voit osallistua konffaan myös TV:n, netin tai radion kautta. UskoTV ja Radio Gospel lähettävät ohjelmaa koko konferenssin ajan. Lisäksi TV7 näyttää konferenssin tilaisuuksia kanavillaan.

Lue lisää →

 
 
 

Parasta on yhdessä tekeminen!

Juhannuskonferenssi on joka vuotinen valtaisan talkootyön voimannäyte. Tänäkin vuonna yli 1700 talkoolaista tekee konffasta konffan. Tule sinäkin mukaan tiimiin!

 
 
 
 
IMG_6653.jpg
 
 

KONFERENSSI-ISÄNNÄLTÄ:

Yksi nimi ylitse muiden

Vuoden 2019 Juhannuskonferenssin teemaksi on valittu Jeesus.

 
Jeesus-teema vie kristinuskon ytimeen. Ilman Jeesusta ei ole kristillistä uskoa. Konferenssiteemaa täydentää pienoisevankeliumiksi kutsuttu Raamatun jae, Joh. 3:16: ”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.” Kaiken lähtökohta on siis Jumalan rakkaus. Konferenssitunnukseen onkin lisätty universaali rakkauden symboli, sydän. Jumalan sydän sykkii maailmalle.

Johannes 3:16 läpäisee konferenssin…

IMG_3811.jpg
 

YHTEISTYÖSSÄ:

Tutustu myös muihin yhteistyöyrityksiin tästä!